Digital Retail

Thousands of payment solutions all over the world are running under the control of RunPay Processing. Modern technologies on the level of international quality standards.

About the company

Compania «PAYMASTER» SRL fondată în noiembrie 2013, dar care deține cea mai performantă sistemă de plăți on-line și mediu de realizarea a bussinesului electronic în țările CSI și străinătate.

Compania «PAYMASTER» SRL își desfășoară activitatea în corespundere cu licența, eliberată de Banca Națională a Republicii Moldova, seria BNM № 000577, din 11 septembrie 2014. (licența).

Scopul fondării «PAYMASTER» SRL – este atingerea nivelului sistemei de plăți, care ar putea efectua întregul ciclu tehnic, juridic și financiar de susținere a proiectelor din sfera culegerii plăților.

Realizările de creștere stabilă a volumului plăților primite, se bazează pe aplicările active a inovațiilor tehnologice , care permit dezvoltarea pieții de acceptare a plăților pe segmentele neacoperite.

La etapa actuală complexele programo-tehnice de diverse tipuri, inclusiv și terminalele de autodeservire (cash-in), predestinate pentru primirea plăților și POS- terminalele(utilaje care lucreză în circuit cu aparatul de casă de tipul Point Of Sale), precum și serverul web de decontare pentru tranzacțiile autorizate în rețeaua Internet, efectuează culegerea plăților în orașe și sate: Aneni Noi, Basarabeasca, Briceni, Bălţ, Glodeni, , Drochia, Edineţ, Cahul, Chişinău, Comrat, Criuleni, Călăraş, Căuşeni, Ocniţa, Orhei, Rîşcani, Soroca, Sîngerei, Taraclia, Teleneşti, Ungheni, Floreşti, Hînceşti, Cadîr Lunga, Cimişlia, Ialoveni.

Toate terminalele sunt amplasate în locuri disponibile: supermarkete, magazine alimentare, în centre comerciale și de odihnă, în institușii de stat și de învățămînt, în incinta autogărilor.

Prin intermediul terminalelor se pot achita serviciile Provaiderilor Internet, telefonie, conexiunei mobile, a televiziunei, a serviciilor comunale , bănci, organizații de microcreditare, jocuri, cosmetică, rețelelor de socializare și alte servicii.

Noi permanent lărgim specrul Serviciilor prestate și îmbunătățim calitatea deservirii Clienților!

Latest news

Terminal chain Mini and Maxi

I am service provider

I want to place my services in your chain standard contract

Standard contract

Make an application

I am store

I want to set your terminals in my retail chain

Standard contract

Make an application

I am an agent

I want to connect your suppliers to my software

Standard contract
API for connection

Make an application